Pensiunile din Bucovina cu pisicina, adevarate atractii turistice

Atunci cand ne gandim la Bucovina, ne vin in minte binecunoscutele peisaje  montane si raurile reci si limpezi. Dar cum ar fi sa avem parte de o piscina frumos amenajata chiar in inima muntilor?

Ei bine, in prezent, pensiunile din Bucovina si-au perfectionat serviciile, dezvoltandu-se din ce in ce mai mult.

Ideea de a amenaja piscine atat in exteriorul, cat si in interiorul pensiunilor este una foarte inspirata. Exista unele zile din vacanta cand tot ce ne dorim este sa inotam si sa savuram un cocktail, bucurandu-ne din plin de sejur.

Odata cu aceasta varianta, avem parte de toate activitatile pe care ni le dorim. De la escaladatul muntilor si pana la inot, toate intr-o singura destinatie.

Pe langa piscina, mai putem gasi si saune, saloane de masaj sau jacuzzi, chiar in incinta pensiunilor.

Romania este o tara care are un potential turistic foarte mare, cadrul natural ne ajuta in acest sens. Desi vacantele in strainatate pot parea interesante, nimic nu este mai frumos decat sa redescoperim frumusetile de la noi din tara, in primul rand.

Pensiunile din Bucovina cu piscina s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani, ajungand la nivelul celor din alte state europene, cum ar fi Austria sau Franta.

De la facilitatile din camerele de cazare, pana la ofertele variate, toate aceste strategii de marketing sunt destinate pasionatilor de turism.

In Bucovina avem ce sa vedem, exista foarte multe locuri deosebite, iar unul dintre acestea este considerat a fi Manastirea Voronet. Este una dintre cele mai cunoscute manastiri, alaturi de Putna.

Datand din anul 1488, acest lacas de cult este renumit pentru arhitectura exterioara, precum si pentru fresca pictata cu o nuanta deosebita. Fiecare dintre noi a auzit de “albastrul de Voronet”, o culoare deosebita si foarte rezistenta la trecerea timpului.

O alta atractie turistica este Rezervatia Pietrele Doamnei, care este situatia la o altitudine de 1400 de metri. De aici, se pot vedea peisaje absolut incantatoare si aerul curat are un mare beneficiu pentru intreg organismul nostru.

Cazarea la una din pensiunile din Bucovina cu piscina ne permite sa avem parte de o gama variata de activitati. Putem vizita cat mai multe locatii, cum ar fi Vatra Dornei.

Vatra Dornei este un oras montan cunoscut atat pentru ca are o partie perfecta pentru ski, dar nu numai. Exista posibilitatea sa ne bucuram de tratamente balneare, care contribuie la ameliorarea afectiunilor imunologice si reumatismale.

Foarte interesante sunt si Muzeele Etnografice, unde se pastreaza multe piese din arta populara, deci ne putem face o idee despre aceste elemente traditionale, pastrate din generatie in generatie.

In fiecare an, in perioada sarbatorilor de iarna, in Bucovina exista foarte multe festivaluri cu tematica, organizandu-se concerte si alte demonstratii foarte frumoase, specifice zonei.

Prin urmare, chiar daca vorbim despre o zona de munte, in cadrul pensiunilor din Bucovina avem parte de o gama foarte variata de activitati, putem chiar sa ne bucuram si de piscine, deoarece o mare parte din unitatile de cazare sunt prevazute cu astfel de facilitati, menite sa ne faca sa ne simtim cat mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *