Bun venit, vizitatorule! [ Creaza cont nou | Autentificarerss  |  tw

20 € /camera

Hotel ALEX

 • Tip oferta: Hoteluri Bucovina
 • Clasificare: locatie de 2 stele
 • Numar de locuri: 120
 • Numar de camere: 50

 • Judet: Suceava      [ › Contacteaza ‹ ]
 • Localitate / Sat: Campulung Moldovenesc
 • VN:F [1.9.20_1166]
  Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
imageimageimageimageimageimageimage

Oferta turistica de Revelion 2013 in Bucovina:

Program Revelion 2011: - 30.12.2010 – pranz si cina - 31.12.2010 – mic dejun, masa festiva de Revelion - 01.01.2011 – pranz, masa festiva Carnaval ( concursuri, foc de tabara, artificii etc.) - 02.01.2011 – mic dejun, pranz Cazare 3 nopti in camere cu 2 sau 4 paturi si apartamente Se asigura muzica live in noaptea de REVELION si la CARNAVAL

Hotelul ALEX, situat în complexul B.T.T. din Câmpulung Moldovenesc, are o tradiţie impresionantă de peste 30 de ani în domeniul furnizării serviciilor de cazare în acest minunat oraş montan. Amplasamentul are o valoare deosebită, hotelul găsindu-se într-o zonă aflată în apropierea principalelor căi de acces ale municipiului (gara, DN 17).
De-a lungul existenţei noastre, am reuşit să ne ridicăm de fiecare dată la nivelul exigenţelor vizitatorilor noştri. Fie că au fost înalte delegaţii politice interne şi internaţionale, fie că au fost simpli turişti, cu toţii au plecat mulţumiţi de serviciile de cazare şi de restaurant oferite, mulţi revenind cu plăcere.
Hotelul ALEX se oferă nu doar ca un minunat loc de popas ci şi ca un ambient ideal pentru conferinţe, simpozioane, întâlniri de afaceri sau reuniuni culturale.
În minunatul ambient montan din inima Bucovinei, hotelul ALEX vă întâmpină cu o paletă deosebit de largă de oferte şi servicii turistice printre care amintim: mese cu specific bucovinean, diverse spectacole artistice excursii şi drumeţii în deosebitul spaţiu montan din zonă.
Beneficiind de facilităţi geografice de excepţie, Rarăul a devenit în ultimii ani un reper obligatoriu în calendarul competiţional al sporturilor extreme. Pentru amatorii de căţărare există trasee omologate ca Piatra Şoimului, Pietrele Doamnei. Pentru pasionaţii sporturilor cu motor, masivul Rarău este traseul potrivit.

Camerele hotelului ALEX sunt dotate cu băi proprii, modern utilate şi cu televizoare conectate la reţeaua de televiziune prin cablu. În incinta hotelului puteţi beneficia de acces la internet whireless. Turiştii noştri pot avea acces la cele două saune ale hotelului precum şi la servicii de fitnes. Pentru pasionaţii de pescuit punem la dispoziţie lacul special amenajat pentru acest sport. Oaspeţii hotelului ALEX, pot desfăşura diverse activităţi în aer liber, în grădina hotelului nostru, care este dotată cu grătar, foişor etc. Având în vedere faptul că hotelul ALEX se află situat într-o minunată oază de verdeaţă şi linişte, vă asigurăm că vă veţi dori să reveniţi.

Hotel ALEX, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Date de contact

Telefon rezervari 0230 314 163 / 0744 550 968 Pagina web Pagina web

Judet: Suceava / Localitate:
Recomanda pagina   Print This Post


, , ,

Visited 1 time » Publicata la: 14 decembrie 2010 16:58 » Expira in: This ad has expired

Parerea ta

Telefon rezervari 0230 314 163 / 0744 550 968
Pagina web Pagina web

Pentru a afla mai multe informatii cu privire la aceasta oferta turistica sau pentru a face o rezervare, va rugam folositi formularul de mai jos.

Informatii despre utilizator

 • Publicat de vladut1988
 • Membru de la: 18 noiembrie 2010

Parteneri

cazare in delta dunarii

Cele mai accesate

 • No ads viewed yet.