Bun venit, vizitatorule! [ Creaza cont nou | Autentificarerss  |  tw

Firma de curatenie dupa constructor

Scris 22 iunie 2015 de in Blog | Nu sunt comentarii

Este indicat sa apelati la o firma de curatenie dupa constructor, in cazul in care tocmai ati trecut prin ceea ce inseamna constructia sau reamenajarea unui imobil, iar acum doriti din nou un spatiu curat in care sa locuiti in cele mai bune conditii. Dupa ce vor fi gata aceste activitati de constructie, trebuie sa fie facuta in acele spatii o curatenie temeinica, iar pentru asta este indicat sa apelati la o firma de curatenie, deoarece aceasta va sti sa puna in practica cele mai bune metode, si echipamente pentru a va bucura de servicii de calitate. Tot mai multe persoane si firme apeleaza la aceste firme de curatenie dupa constructor, iar acest lucru este posibil si ca urmare a faptului ca serviciile primite sunt de o calitate superioara, iar pretul unul cat se poate de corect. Totodata veti avea posibilitatea sa petreceti mai mult timp alaturi de cei dragi, sau efectuand alte activitati mult mai placute, decat curatenia dupa constructor. In plus, nu veti reusi sa curatati acel spatiu la fel de bine precum o firma de curatenie dupa constructor, iar acest lucru este posibil ca urmare a faptului ca firmele de acest tip dispun de un personal calificat, care va folosi cele mai moderne echipamente, si va pune in practica cele mai eficiente solutii de curatenie.

Astfel, trebuie sa luati in calcul aceasta posibilitate de a apela la o firma de curatenie pentru aceste servicii, iar in acest sens operatiunile incluse sunt cele de strangere a molozului, de curatare a suprafetelor de vopsea, de var sau de ciment. Aceste servicii vor fi realizate in cele mai eficiente moduri, iar in scurt timp veti beneficia de un spatiu cat se poate de curat, lipsit de aceste elemente. Totodata o firma ce activeaza in acest domeniu poate lucra si pentru curatarea din exterior a panourilor electrice, a gurilor de vizitare pentru instalatii, pot lucra la desfundarea instalatiilor sanitare, si pot indeparta si etichetele lipite pe geamuri si pe alte astfel de rame. Nu trebuie decat sa gasiti cea mai potrivita companie care sa va ofere aceste servicii de calitate, iar in acest sens va veti asigura ca in cel mai scurt timp va veti bucura de un spatiu curat, si cat se poate de sanatos. Se pot aspira si peretii, si se pot curata balustradele si tevile din interiorul unei locuinte, iar ferestrele vor fi si ele spalate si curatate pe ambele suprafete. Nici gresia si faianta nu va fi trecuta cu vederea, iar in acest sens si aceste materiale vor fi spalate si curatate, la fel ca si prizele si intrerupatoarele. Se pot oferi si servicii pentru curatarea bucatariei si a grupurilor sanitare, si de asemenea a suprafetelor din lemn, sticla, si inox. Daca veti apela la o firma din aces tdomeniu ce poate oferi servicii de calitate, vor fi curatate si corpurile de iluminat, iar in final se va lucra pentru colectarea si degajarea gunoiului ramas.

In aceste conditii, nu trebuie decat sa luati in calcul aceasta posibilitate de a colabora cu o firma de curatenie, iar in cazul in care doriti sa optati pentru servicii de o calitate superioara, puteti intra pe curatenie-menaj.ro. Aici este locul in care puteti primi informatii suplimentare in legatura cu serviciile pe care le veti solicita, si puteti alege calitatea si eficienta, deoarece echipa este una serioasa si specializata in acest domeniu.

Angajeaza servicii de curatenie pentru firma ta

Scris 9 martie 2015 de in Blog | Nu sunt comentarii

Multi oameni nu realizeaza ca imaginea firmei lor conteaza atat pentru ei cat si pentru clientii lor. Chiar daca site-ul firmei tale arata impresionant si toata lumea te cauta la telefon, este important ca atunci cand iti viziteaza firma sa ramana placut impresionati. Tocmai de aceea, nu trebuie sa omiti un lucru foarte important: curatenia la locul de munca.

O firma ce straluceste va atrage cu siguranta mai multi clienti decat una care are un sediu neingrijit, murdar, plin de praf. Poate ca ti se pare absurd, dar pana si scarile si liftul pana la firma ta, conteaza pentru clientii tai. Scarile sau liftul sunt primul lucru pe care il vad clientii tai, asadar trebuie sa sclipeasca de curatenie. Stai linistit nu trebuie sa faci tu asta, sau sa iei din timpul angajatilor tai pentru a-i pune la curatat. Nu. Angajeaza servicii de curatenie. Serviciile de curatenie pentru birouri si spatii comerciale sunt mai ieftine decat cele la domiciliu, astfel ca pentru o suprafata de 200 de metri patrati, vei putea negocia un pret bun.

Un alt lucru pe are clientii tai il vor observa imediat este covorul sau mocheta. Daca ai covoare sau mochete in firma ta este imperios necesar sa le speli imediat ce se murdaresc, iar daca ai doar pardoseala, parchet sau alta suprafata asemanatoare, este la fel de necesar sa le cureti, sa fie mereu curate. Este un semn de neglijenta daca podelele firmei tale arata urat, mai bine investeste o suma mica de bani care te va ajuta, in schimb, sa castigi increderea clientilor tai.

Daca vrei ca podelele tale sa straluceasca mereu, poti incheia un contract cu firma de servicii de curatenie iar aceasta poate veni in mod regulat, de cateva ori pe saptamana.

Nu ignora nici tapiseriile si suprafetele delicate. Acestea se curata cu solutii speciale, pentru a nu le deteriora, dupa care se pulverizeaza cu o solutie antistatica, care nu permite prafului sa se aseze. Ca tot vorbim de praf, acesta este principalul lucru la care trebuie sa ai grija. Pe toate suprafetele de lucru, nu trebuie sa existe niciun fir de praf. Pe langa faptul ca poate fi toxic, nu este nici estetic.

Pe langa aceste servicii, o firma de servicii de curatenie va avea grija ca toate geamurile accesibile sa straluceasca, sa dezinfecteze baile si toaletele, sa reintregeasca stocurile de hartie igienica, servetele, sapun si toate celelalte consumabile necesare in firma ta. Daca vrei productivitate din partea angajatilor tai, lasa-i sa-si faca treaba. Nu-i pune regulat, sa-si faca curatenie in birouri pentru ca va dura mult timp iar tu vei pierde bani din cauza ca ei nu sunt productivi in domeniul in care i-ai angajat.

Nu, mai bine investeste o suma mica de bani pentru a contracta servicii de curatenie care sa vina regulat, sa-ti faca cratenie in birouri. Pe langa faptul ca angajatii tai vor aprecia, tu nu vei mai pierde bani ci ii vei investi cu istetime.