Bun venit, vizitatorule! [ Creaza cont nou | Autentificarerss  |  tw

Rezultatele consumului de apa vie

Scris 28 septembrie 2015 de in Blog | Nu sunt comentarii

Asiaticii niponi au inventat acum mai bine de 30 de ani un dispozitiv care le-a schimbat radical viata. Intr-o lume in care totul devena prefabricat, pregatitei au reusit sa pastreze ceva din natura care i-a ajutat sa duca la renume mondial longevitatea lor neobisnuita. Acest dispozitiv este ionizatorul de apa.

Bineintelese, ca orice alte dispozitive inventatea, de-a lungul vremii acesta s-a imbunatatit ajungand sa aiba rezultate remarcabile. La inceput niponii nu au exportat acest dispozitiv minune (si pe buna dreptate, de ce ar impartasi secretul tineretii prelungite cu oricine?) insa in ultimii ani, de cand consumul de apa vie a devenit o miscare mondiala, ionizatoarele de apa se gasesc relativ usor. Este adevarat, nu sunt tocmai ieftine, insa odata ce ai un astfel de ionizator, vei observa ca vizitele tale la doctor vor fi doar de amuzament.

De ce spun asta? Pentru ca unul din cele mai importante rezultate ale consumului de apa vie este sanatatea curata. Apa via sau apa alcalina are mai multe proprietati importante, pe care o apa de la robinet, sau imbuteliata nu le prezinta. Asta include oxigenarea celulara dau si amortizarea aciditatii din organismul nostru. Trebuie sa stiti ca aciditatea este responsabila cu majoritatea bolilor omenesti si ca aceasta aciditate creste in grad, de la an la an, din cauza consumului de alimente nepotrivite si apa tratata.

Bineinteles si apa vie este apa tratata, insa tratamentul pe care aceasta il parcurge este unul lin, care o imbogateste  cu oxigen. Odata ajuns in corp oxigenul alimenteaza celulele si asimileaza mineralele ce se afla in organism, pentru a alimenta sangele. In felul acesta nu ramane nicio celula din corp nealimentata cu oxigen si minerale. Efectele acestei tratatii este un interior si un exterior sanatos si radiant. Pe interior, apa alcalina ajuta la eliminarea aciditatii si celulelor moarte sau bolnave. De asemenea, in cazul diabeticilor, ajuta la echilibrarea ph-ul, care ajuta pancreasul sa functioneze. La exterior efectele sunt parca si mai vizibile, pentru ca totul , de la dinti pana la par si piele incepe sa radieze si sa revina la forma initiala.

Avand in vedere ca apa este oxigenata in grad maxim, este lesne de inteles ca acest lucru mentine celulele organismului nostru, tinere pentru mai mult timp. Apa le ofera tot ce au nevoie, iar ele nu pot decat sa traiasca.

Daca va ganditi ca veti bea apa alcalina si ca veti manca multe fructe, legume si nuci insa acestea sunt cumparate din comert, deci sunt acoperite cu pesticite, insecticide si alte substante daunatoare, nu este cazul sa va faceti probleme. Splati-le cu apa alcalina. Aceasta va elimina orice urma de substanta chimica daunatoare care ar putea exista. Iar daca vreti sa va simiti mai bine, puteti bea apa vie, impreuna cu fructele si legumele dumneavoastra preferate pentru a va asigura ca nu exista niciun risc.

Desigur, nu va asteptati sa observati aceste efecte dupa primul pahar de apa ionizata. Nicidecum. Este necesar un consum zilnic doar cu apa vie, pentru ca rezultatele sa apara chiar si dupa cateva saptamani. Apa ionizata ajuta la detoxifierea corpului, lasand in urma sa un corp sanatos, pe care va trebui doar sa il intretii. Investeste intr-un ionizator de apa si grijile tale vor zbura pe fereasta, pentru ca medicul va fi doar un prieten pe care il vizitezi ca sa vezi daca e totul  in regula.

 

Parerea ta