Bun venit, vizitatorule! [ Creaza cont nou | Autentificarerss  |  tw

Promovare site: cum sa-ti promovezi afacerea online

Scris 23 februarie 2015 de in Blog | Nu sunt comentarii

Multi proprietari de afaceri inca nu au inteles cat de important este mediul online pentru afacerea lor si ce inseamna sa atragi de acolo mai mult de un sfert din vanzarile tale. Desi nu este mereu simplu sa iti faci singur promovare site, cu siguranta poti incerca. Nu incerca sa impovarezi vreun angajat din firma cu acest lucru, pentru ca ii va scade din productivitate si te va costa bani, tot din vina ta. Cel mai bine este sa contractezi o firma care face acest lucru in fiecare zi. Specialistii o fac mai bine, mai repede, mai eficient, deci iti vor aduce mai multi bani decat costa serviciile lor.

O campanie de promovare site contine mai multe elemente. De la campanie de promovare pe Google Adwords, pana la pagini sponsorizate pe Facebook si alte cateva platform sociale , toate sunt incluse intr-o campanie de promovare site. In plus, exista si promovare pe directoare web. Acele forumuri care te fac vizibil celor care sunt interesati de produse similar cu cele pe care le vinzi tu. In cadrul unei campanii lunare iti vei face simtita prezenta in zeci de directoare.

Infinitatea mediului online nu trebuie sa te sperie, trebuie sa te motiveze, sa fii unul din putinii care ies in evidenta. Fa ceea ce fac foarte putini oameni de afaceri din Romania, promoveaza-te in mediul online si vei avea numai de castigat. Oamenii ar vrea sa stie de tine, trebuie doar sa vrei si tu. Este important sa ajungi la cat mai multi oameni, chiar daca acestia nu vor cumpara nimic de la tine. Poate nu au suficienti bani, insa daca i-ai impresionat, cu siguranta ca vor povesti de tine si reveni la tine, atunci cand au nevoie de produsul tau si  au si banii necesari pentru a-l cumpara. Sunt foarte multe moduri prin care sa te faci cunoscut in online, important este sa vrei sa devii cunoscut, sa vrei sa stie lumea de tine si sa te recomande prietenilor. Poti chiar sa organizezi concursuri, tombole, unde premiile sa fie produsele tale. Ne e nevoie sa fie cele mai scumpe produse ale tale, trebuie sa fie valoroase pentru clientii tai si ieftine pentru tine.

Totusi, decat sa incepi sa promovezi o imagine de-a ta care mai mult sa-ti dauneze decat sa te ajute, cel mai bine este sa consulti o firma de PR, macar. Acestia iti vor spune daca este in regula sa promovezi o anumita latura a firmei tale, mai mult decat cealalta, sau iti vor propune sa te axezi doar pe un amanunt anume. Nu te astepta sa faca asta gratis, totusi, pentru ca si cosilierea costa.

Dar, daca vii la o firma  specializata in promovare site, aceasta consiliere este inclusa in pretul promovarii. Ei iti vor sugera ce si cum sa porneasca campania de promovare, iar la sfarsitul fiecarei luni de promovare vei primi un raport care iti va arata cum a evoluat afacerea ta in mediul online.

Parerea ta

Va recomandam


Adauga Oferta ta