Bun venit, vizitatorule! [ Creaza cont nou | Autentificarerss  |  tw

Lenjerii de pat – Idei la cumparaturi pentru un dormitor de vis

Scris 24 aprilie 2013 de in Blog | Nu sunt comentarii

Daca va aflati in situatia in care ati decis redecorarea dormitorului, sau si mai mult atunci cand va mutati intr-o casa noua, febra cumparaturilor va cuprinde si ati face orice pentru a gasi cat mai repede si daca se poate la un pret accesibil toate accesoriile pe care doriti sa le imbinati in cadrul spatiului pentru odihna.

De regula imediat dupa cumpararea unei mobile noi sunt necesare ajustari in ceea ce privesc componentele de accesorizare, in special pentru pat. Seturile noi de lenjerii de pat tin capul de afis in aceasta faza in care va aflati cu rearanjarea si prin urmare veti avea de ales cu multa atentie in ceea ce le priveste. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa nu plecati la cumparaturi fara a detine dimensiunile exacte ale patului si nu in ultimul rand ale pernelor pe care le aveti.

Seturile de asternuturi au dimensiuni standardizate, drept pentru care stiind exact unde trebuie sa va incadrati veti putea alege fara a avea vreo surpriza atunci cand le folositi. Daca cumva patul este mai mic decat dimensiunea cea mai apropiata pe care o gasiti nu este deloc grav pentru ca este de preferat sa aveti asternuturi putin mai mari care vor acoperi si proteja in totalitatea salteaua patului, iar in timpul somnului nu se vor deplasa atunci cand va rasuciti.

Din punct de vedere al calitatii acestor asternuturi alegeti in special materiale care permit respiratiea pielii in contact cu textura acestora, iar la acest capitol tesaturile din bumbac sunt cele care detin suprematia in domeniu, fie ca sunt obisnuite sau satinate. Pentru copii alegeti seturi specifice varstei lor, viu colorate sau cu imprimeuri care infatiseaza personajele lor prefereate din filme, ori benzi deseante.

Oricare ar fi destinatia acestor lenjerii de pat, nu uitati ca detinerea a mai multor seturi pregatite pentru a fi folosite in orice moment reduce semnificativ uzura acestora bucurandu-va pentru mai multa vreme de ele.

Visited 1 time

Recomanda pagina   Print This Post

Parerea ta

Va recomandam


Adauga Oferta ta