Bun venit, vizitatorule! [ Creaza cont nou | Autentificarerss  |  tw

La ce sa fii atent atunci cand faci bannere la comanda

Scris 22 aprilie 2015 de in Blog | Nu sunt comentarii

O afacere cere unele investitii pe care trebuie pur si simplu sa le faci. Nu iti poti permite sa nu le faci pentru ca risti sa ramai fara afacere. Una dintre aceste investitii este promovarea. Fara o promovare potrivita afacerea  ta va functiona ceva timp, insa se va stinge treptat in lumina concurentilor tai care au inteles ca promovarea este cheia succesului.

Totusi campaniile de promovare nu trebuie facute doar ca sa fie facute. Trebuie coordonate cu cap, catre scopul pe care ti l-ai propus, trebuie directionata pe traiectoria potrivita pentru telurile tale. Numai in felul acesta afacerea ta poate beneficia de pe urma unei campanii de promovare.

Pentru a fi eficienta, o campanie de promovare trebuie impartita in doua, in functie de mediul in care se va propaga: promovare online si promovare offline. Pentru promvarea online exista anumiti specialisti, la fel cum si pentru cea offline exista specialisti.

Treaba ta este sa gasesti compania care sa te poata ajuta pe ambele planuri, fie ca este o singura companie, fie ca sunt doua, nu are importanta, important este sa fie ambele profesioniste si sa isi fac treaba.

Noi ne vom concentra astazi asupra celei care se va ocupa de promovarea ta offline. De cele mai multe ori vei descoperi ca aceasta este o tipografie sau o agentie de publicitate care lucreaza indeaproape cu o tipografie, pentru ca materialele pentru promovarea ta sunt printabile. Ce inseamna asta? Va trebui sa platesti pentru bannere la comanda, flyere, pliante, carti de vizita, cataloage si brosuri.

Va trebui sa colaborezi cu ei in permanenta, mai ales atunci cand se va crea materialul pentru campania ta. Designul trebuie sa reflecte imaginea firmei tale, dar sa nu fie de prost gust. Daca vei lucra cu profesionisti, atrebuie sa stii ca acesti iti vor respecta dorintele, dar daca vor fi de parere ca faci ceva gresit iti vor spune, te vor consilia si iti vor explica de ce un anumit lucru se face in felul respectiv.

Aici este vorba de toate materialele printate. De la bannere la comanda pana la cartile de vizita, toate trebuie efectuate in acelasi design, pentru ca oamenii care le privesc sa-si dea seama  instantaneu despre ce firma este vorba. Repetitivitatea este unul din criteriile pe care trebuie sa le urmaresti in promovarea ta. Daca este posibil, comanda reproducerea bannerelor de exterior si in mediul virtual, in felul acesta gradul de repetitivitate va fi maxim.

Un alt lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand folosesti bannere la comanda este marimea si, mai ales, amplasarea. Daca vor fi prea mici pentru locul pe care l-ai inchiriat pentru afisare, va parea neprofesionist. Aceeasi impresie vei lasa si daca este prea mare. Trebuie sa aiba exact aceeasi marime ca spatiul pe care l-ai inchiriat. De aceea, este mai bine sa inchiriezi mai intai locul si apoi sa comanzi bannerul.

In orice caz, o firma specializata ar trebui sa iti spuna aceste lucruri, pentru ca sunt direct interesati, nu isi pot permite sa creeze ceva nepotrivit.

 

Parerea ta

Va recomandam


Adauga Oferta ta