Bun venit, vizitatorule! [ Creaza cont nou | Autentificarerss  |  tw

La ce sa fii atent atunci cand faci bannere la comanda

Scris 22 aprilie 2015 de in Blog | Nu sunt comentarii

O afacere cere unele investitii pe care trebuie pur si simplu sa le faci. Nu iti poti permite sa nu le faci pentru ca risti sa ramai fara afacere. Una dintre aceste investitii este promovarea. Fara o promovare potrivita afacerea  ta va functiona ceva timp, insa se va stinge treptat in lumina concurentilor tai care au inteles ca promovarea este cheia succesului.

Totusi campaniile de promovare nu trebuie facute doar ca sa fie facute. Trebuie coordonate cu cap, catre scopul pe care ti l-ai propus, trebuie directionata pe traiectoria potrivita pentru telurile tale. Numai in felul acesta afacerea ta poate beneficia de pe urma unei campanii de promovare.

Pentru a fi eficienta, o campanie de promovare trebuie impartita in doua, in functie de mediul in care se va propaga: promovare online si promovare offline. Pentru promvarea online exista anumiti specialisti, la fel cum si pentru cea offline exista specialisti.

Treaba ta este sa gasesti compania care sa te poata ajuta pe ambele planuri, fie ca este o singura companie, fie ca sunt doua, nu are importanta, important este sa fie ambele profesioniste si sa isi fac treaba.

Noi ne vom concentra astazi asupra celei care se va ocupa de promovarea ta offline. De cele mai multe ori vei descoperi ca aceasta este o tipografie sau o agentie de publicitate care lucreaza indeaproape cu o tipografie, pentru ca materialele pentru promovarea ta sunt printabile. Ce inseamna asta? Va trebui sa platesti pentru bannere la comanda, flyere, pliante, carti de vizita, cataloage si brosuri.

Va trebui sa colaborezi cu ei in permanenta, mai ales atunci cand se va crea materialul pentru campania ta. Designul trebuie sa reflecte imaginea firmei tale, dar sa nu fie de prost gust. Daca vei lucra cu profesionisti, atrebuie sa stii ca acesti iti vor respecta dorintele, dar daca vor fi de parere ca faci ceva gresit iti vor spune, te vor consilia si iti vor explica de ce un anumit lucru se face in felul respectiv.

Aici este vorba de toate materialele printate. De la bannere la comanda pana la cartile de vizita, toate trebuie efectuate in acelasi design, pentru ca oamenii care le privesc sa-si dea seama  instantaneu despre ce firma este vorba. Repetitivitatea este unul din criteriile pe care trebuie sa le urmaresti in promovarea ta. Daca este posibil, comanda reproducerea bannerelor de exterior si in mediul virtual, in felul acesta gradul de repetitivitate va fi maxim.

Un alt lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand folosesti bannere la comanda este marimea si, mai ales, amplasarea. Daca vor fi prea mici pentru locul pe care l-ai inchiriat pentru afisare, va parea neprofesionist. Aceeasi impresie vei lasa si daca este prea mare. Trebuie sa aiba exact aceeasi marime ca spatiul pe care l-ai inchiriat. De aceea, este mai bine sa inchiriezi mai intai locul si apoi sa comanzi bannerul.

In orice caz, o firma specializata ar trebui sa iti spuna aceste lucruri, pentru ca sunt direct interesati, nu isi pot permite sa creeze ceva nepotrivit.

 

Parerea ta


Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/vitamine/public_html/cazareinbucovina.com/wp-content/themes/classpress/includes/sidebar-popular.php on line 30 and defined in /home/vitamine/public_html/cazareinbucovina.com/wp-includes/wp-db.php on line 1291

Cum sa iti alegi paza umana

de ionut on 24 iulie 2015 - 0 Comentarii

Din punctul de vedere al protectiei oameni din zilele noastre simt nevoie tot mai mult sa se simta in siguranta, norocul este ca acum, nu numai persoanele cele ...

Masuri pentru protectia muncii Neamt

de ionut on 10 august 2015 - 0 Comentarii

In cele ce urmeaza vom vorbi despre aceste masuri de protectia muncii Neamt, si cum trebuie aplicate pentru ca procesul de munca sa se desfasoare in cele mai bu...

De ce ai nevoie pentru o firma de transport marfa

de ionut on 17 august 2015 - 0 Comentarii

Sa presupunem ca esti un tanar cu spirit antreprenorial bine dezvoltat gata sa sara cu capul inainte si sa isi deschisa o firma de transport marfa. Toate bune s...

Caut meserias in montaj parchet

de ionut on 17 august 2015 - 0 Comentarii

De curand m-am mutat in casa noua. Este mult spus casa noua, ca sa fim sinceri, pentru ca este vorba de o casa mai veche, de prin 1930, pe care am cumparat-o de...

Unde ne mai angajam in 2015

de ionut on 17 august 2015 - 0 Comentarii

Majoritatea tinerilor, indiferent de statutul social, cauta sa isi castige singuri banii, inca de la 16-17 ani, pentru ca e mai simplu sa aiba ei, personal, ban...

Va recomandam


Adauga Oferta ta