Bun venit, vizitatorule! [ Creaza cont nou | Autentificarerss  |  tw

Incepeti casa folosind o estimare pret pentru constructie casa

Scris 20 aprilie 2015 de in Blog | Nu sunt comentarii

Multi tineri isi doresc o casa doar a lor, care sa fie pe placul lor, sa nu aiba foarte multa lume acces la ea, unde sa-si poata trai serile in liniste, dupa ce se intorc de la serviciu.

Putini sunt insa pregatiti sa ia in piept construirea uneia. Putini sunt constienti de sacrificiile ce trebuie facute, pentru ca visul lor sa devina realitate. Unii chiar se gandesc ca nu poate fi asa greu sau asa scump sa construiesti o casa de la zero. Au incredere ca daca au terenul pe care vor sa construiasca, problemele lor s-au sfarsit deja, insa adevarul nu putea fi mai departe de realitate; problemele abia au inceput.

Majoritatea celor care isi doresc o casa au o problema majora: nu stiu de unde sa inceapa. Nu stiu care sunt lucrurile de care trebuie sa aiba grija, ce aspecte sa ia in considerare atunci cand incearca sa estimeze cam cat i-ar costa sa-si faca aceasta casa. Pentru aceia dintre ei exista acum un serviciu gratuit de estimare pret constructie casa care face exact acest lucru. Site-ul este de fapt un portal care pune in legatura firmele de constructii si meseriasii cu clientii doritori de camin propriu si personal.

Acest portal ii ajuta pe doritori sa calculeze cat costa casa visurilor lot, de la temelie pana la acoperis. In acest pret pot fi incluse, dupa preferinta, racordarile la reteaua de electricitate sau cea de canalizare sau alimentare cu apa, pe care, de multe ori tot firmele de constructii le efectueaza. O estimare de pret pentru construirea unei case poate fi de rel ajutor atunci cand nu ai inca toti banii. Bancile iti acorda mai usor un credit daca mergi la ele cu o estimare reala a costurilor. Desigur, uneori estimarile nu iau in calcul tipl de teren pe care se construieste casa, sau perioada, pentru ca, trebuie sa stiti ca un teren usor tasabil este un teren pericolus pentru constructii, la fel cu este si cel foarte aproape de albiile raurilor. Nu este imposibil de securizat o astfel de constructie, insa vor fi costuri suplimentare considerabile.

La fel, unele materiale de constructii trebuie cumparate in cantitati mai mari decat necesarul pentru ca unele se pot deterioara daca nu sunt depozitate corespunzator. Desigur, daca sunt depozitate in locuri potrivite, atunci nu va fi nevoie sa cumparati mai mult.

Pe langa asta, unele firme nu va vor putea estima cat costa autorizatiile necesare, pentru ca nu se ocupa si de acestea. Dar daca veti cauta o firma care sa va poata asigura si autorizatiile necesare pentru constructie, atunci sa stiti ca merita toti banii.de cele mai multe ori aceste firme au contracte cu primariile, si pot obtine mai usor decat dumneavoasta autorizatii de constructie.

Nu va trebui sa stati dumneavoastra la coada la ghisee.

Nu uitati insa ca pentru a obtine o estimare cat mai apropiata de realitate trebuie sa descrieti serviciile de care aveti nevoie cu cat mai multe detalii. Iar daca aveti un proiect si mai bine, aratati-l pe site meseriasilor si ei vor putea sa estimeze cu o marja de eroare foarte mica, iar dumneavoastra veti sti la ce sa va asteptati.

Parerea ta

Va recomandam


Adauga Oferta ta