Bun venit, vizitatorule! [ Creaza cont nou | Autentificarerss  |  tw

Calitatea somnului in lenjerii de pat deosebite

Scris 24 aprilie 2013 de in Blog | Nu sunt comentarii

Obligatiile zilnice pe care fiecare dintre noi le avem, fie ca suntem maturi si cu atat mai mult pentru copiii care merg la gradinita sau la scoala, ne aduc in pragul serii dorinta de a ne odihni si a putea relua cu forte proaspete inca o zi de activitate. Somnul este o stare complexa a organismului prin care acesta se reface, iar calitatea sa este definita de o serie de factori importanti, de la linistea casei in care dormim, la alimentatie si nu in ultimul rand la tipul de lenjerii de pat in care ne dormim in fiecare seara.
Patul in sine trebuie sa fie intotdeauna curat si acoperit cu asternuturi potrivite nu numai din punct de vedere al dimensiunilor, ci in primul rand al calitatii acestora. Textura materialului trebuie sa aduca o atingere placuta pe piele atat in sezonul de vara, cat mai ales pe timpul iernii cand ne dorim sa fie cat mai calduros. Cel mai des utilizat material care intra in compozitia acestora este bumbacul, care poate fi prelucrat in fabricile de productie in multe feluri in functie de inaltimea fibrei si desigur a imprimeurilor cu care iese in final catre linia de croire a seturilor pentru acoperirea patului si a pernerlor.
Trebuie sa verificati atent pe eticheta producatorului ca aceste produse sa contin un procent cat mai mare de fibra naturala din bumbac pentru a putea primi certitudinea ca veti avea parte de un somn relaxat si racoros vara, in timp ce iarna caldura placuta va fi prezenta inca de la prima atingere.
In plus, atunci cand doriti sa faceti o reimprospatare a seturilor pe care le tineti in dulap pregatite pentru a fi folosite, nu uitati sa cumparati modele diferite de lenjerii de pat, in culori apropiate de nuantele predominante ale dormitorului si chiar unele care sa fie in contrast cu acestea atunci cand doriti o mica rupere cu monotonia nuantelor de zi cu zi.

Visited 1 time

Recomanda pagina   Print This Post

Parerea ta

Va recomandam


Adauga Oferta ta