Bun venit, vizitatorule! [ Creaza cont nou | Autentificarerss  |  tw

Angajeaza servicii de curatenie pentru firma ta

Scris 9 martie 2015 de in Blog | Nu sunt comentarii

Multi oameni nu realizeaza ca imaginea firmei lor conteaza atat pentru ei cat si pentru clientii lor. Chiar daca site-ul firmei tale arata impresionant si toata lumea te cauta la telefon, este important ca atunci cand iti viziteaza firma sa ramana placut impresionati. Tocmai de aceea, nu trebuie sa omiti un lucru foarte important: curatenia la locul de munca.

O firma ce straluceste va atrage cu siguranta mai multi clienti decat una care are un sediu neingrijit, murdar, plin de praf. Poate ca ti se pare absurd, dar pana si scarile si liftul pana la firma ta, conteaza pentru clientii tai. Scarile sau liftul sunt primul lucru pe care il vad clientii tai, asadar trebuie sa sclipeasca de curatenie. Stai linistit nu trebuie sa faci tu asta, sau sa iei din timpul angajatilor tai pentru a-i pune la curatat. Nu. Angajeaza servicii de curatenie. Serviciile de curatenie pentru birouri si spatii comerciale sunt mai ieftine decat cele la domiciliu, astfel ca pentru o suprafata de 200 de metri patrati, vei putea negocia un pret bun.

Un alt lucru pe are clientii tai il vor observa imediat este covorul sau mocheta. Daca ai covoare sau mochete in firma ta este imperios necesar sa le speli imediat ce se murdaresc, iar daca ai doar pardoseala, parchet sau alta suprafata asemanatoare, este la fel de necesar sa le cureti, sa fie mereu curate. Este un semn de neglijenta daca podelele firmei tale arata urat, mai bine investeste o suma mica de bani care te va ajuta, in schimb, sa castigi increderea clientilor tai.

Daca vrei ca podelele tale sa straluceasca mereu, poti incheia un contract cu firma de servicii de curatenie iar aceasta poate veni in mod regulat, de cateva ori pe saptamana.

Nu ignora nici tapiseriile si suprafetele delicate. Acestea se curata cu solutii speciale, pentru a nu le deteriora, dupa care se pulverizeaza cu o solutie antistatica, care nu permite prafului sa se aseze. Ca tot vorbim de praf, acesta este principalul lucru la care trebuie sa ai grija. Pe toate suprafetele de lucru, nu trebuie sa existe niciun fir de praf. Pe langa faptul ca poate fi toxic, nu este nici estetic.

Pe langa aceste servicii, o firma de servicii de curatenie va avea grija ca toate geamurile accesibile sa straluceasca, sa dezinfecteze baile si toaletele, sa reintregeasca stocurile de hartie igienica, servetele, sapun si toate celelalte consumabile necesare in firma ta. Daca vrei productivitate din partea angajatilor tai, lasa-i sa-si faca treaba. Nu-i pune regulat, sa-si faca curatenie in birouri pentru ca va dura mult timp iar tu vei pierde bani din cauza ca ei nu sunt productivi in domeniul in care i-ai angajat.

Nu, mai bine investeste o suma mica de bani pentru a contracta servicii de curatenie care sa vina regulat, sa-ti faca cratenie in birouri. Pe langa faptul ca angajatii tai vor aprecia, tu nu vei mai pierde bani ci ii vei investi cu istetime.

Parerea ta